Vištienos filė

VistienaPanini

Taip ruošta vištienos filė išlieka sultinga, o aromatinės žolės maloniai dera su morkų-žirnelių garnyru.

1 porcijai tiesiai į panini keptuvą pjauta puse žemyn dedu

0,5 vištienos filė

Paviršių apšlakstau aliejum ir tolygiai paskirstau konditeriniu teptuku (ar tiesiog popierinio rankšluoščio gabaliuko pagalba). Labai tinka aliejus iš Vytinti pomidorai aliejuje. Skoningai užmalu ar užberiu druskos ir labai gausiai apiberiu džiovintom prieskoninėm žolėm ar jų mišiniu. Tiek gausiai, kad filė beveik nepersišviestų. Suvožiu keptuvą, neužspaudžiant viršutinės dalies, apie 7 minutes pakepu nesuvožtą, tada pilna uždarau ir išjungiu. Palieku 5-10 minučių. Tuo metu į išanksto paruoštą puodą su pasūdytu vandeniu beriu šaldytus žirnelius ir morkytes (atšildyti nereikia, tiesiai iš kameros), apverdu ne ilgiau kaip 3 minutes, supilu į koštuvą ir nulieju labai šaltu vandeniu.

Į lėkštę dedu gabaliuką filė, ant jo – gabalėlį sviesto, pašonėje – norimą kiekį daržovių.

Patarimas – kalakutienos filė, deja, gaunasi sausoka, siūlyčiau su ja panini keptuve neeksperimentuoti.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Prisijunk ir tu!

Kategorijos