Vištienos krūtinėlės kepsnys

VistienaSuBurokeliais

Vienas mano mylimiausių vištienos ruošimo būdų – kepimas panini sumuštinių keptuvėje. Tai yra itin greitai paruošiamas patiekalas, todėl skubantiems gyventi tai tiesiog atradimas. Vištiena gaunasi ypatingai švelni ir sultinga. Vienai porcijai imu

0,5 vištienos krūtinėlės filė

Dedu ją tiesiai į sumuštinių keptuvą, apibarstau

Druska

Pipirais

Raudonėliu

Džiovintu česnaku

Pirštais paskirstau prieskonius, nuleidžiu keptuvo dangtį (bet neuždarau) ir įjungiu kepimo režimą. Keps apie 12 minučių, per tą laiką paruošiu garnyrą, jam gilesnėj lėkštėj sumaišau

1 nedidelį virtą kubeliais pjaustytą burokėlį

1vš granatų sulčių

1aš citrinos sulčių

1vš aliejaus

1aš sezamo sėklų

Tiekiu be jokių papildomų priedų.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s