Panini vištiena su varškės padažu

Image

Labai gaivus, sakyčiau vasariškas patiekalas. Vištieną galima kepti ir ant žarijų, o žiemą jas pakeisti panini keptuvu. Itin greitas ir dar labiau skanus patiekalas, nepadarysiantis gėdos net šventinę dieną.

1 porcijai kepu

0,5 vištienos krūtinėlės filė

Ją dedu tiesiai į panini keptuvą, tuomet užmalu druskos ir negailint nubarstau žolių mišiniu, ypatingai tinka raudonėlis ir čiobrelis. Įjungiu keptuvą, priveriu (neuždarau) dangčiu ir einu ruošt padažo. Vienai porcijai gerai išmaišau

0,5 pakelio (180g) varškės

2vš grietinės

1 luptą stambiai sutarkuotą trumpavaisį agurką

2 skilteles sukapoto česnako

Žiupsniuką druskos

Vištieną kepu apie 8-10 minučių, po to išjungiu iš tinklo ir leidžiu dar truputį pastovėt ramybėje. Tiekiu su sezoninėm salotom.

Patarimas – naudokite tik riebesnę varškę, o grietinė tiks ir jogurtinė.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Prisijunk ir tu!

Kategorijos