Vištienos filė, ruošta keptuvėje

VistGrikPom

Mano labai mėgstamas patiekalas dėl ypatingo paprastumo paruošime. Garnyras gali varijuoti, bet mano skonio receptoriams labiausiai tinka būtent šis variantas. Taigi, vienai porcijai gerai po tekačia vandens srove išplaunu ir nusausinu

0,5 vištienos krūtinėlės filė

Tuo pat metu nedideliam puode verdu grikius, biriam garnyrui reiktų virti iš proporcijos

1st grikių

2st vandens

Virimo eigą rasite recepte Grikių košė su tunu

Į labai gerai įkaitintą keptuvę su aliejaus šlakeliu gražiąja (viršutine) krūtinėlės dalimi žemyn dedu vištieną. Smarkiai čirkš ir taškysis, todėl reikia pridengt dangčiu ir kepti apie 7 minutes. Tuomet apversti gabalus aukštyn kojom, juos pagal skonį padruskinti ir labai gausiai nubarstyti

Rozmaniru, čiobreliu ir raudonėliu

o į keptuvę įpilu apie

100ml grietinėlės ir

1aš dydžio gabaliuką sviesto

Dengiu dangtį ir viską troškinu apie 15 min. Prieš pat išjungiant ugnį įberiu

2 skilteles smulkinto česnako

Susidariusį keptuvėje padažą pilu ant grikių ir labai gerai išmaišau. Tiekiu su vytintais pomidorais aliejuje.

Patarimas – jei garnyrui nenaudosite kruopų, padažą pilkite tiesiog ant vištienos. O grietinėlę padaže galima keisti kokosų pienu.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s