Sumuštiniai su burokėliais, kriaušėmis ir feta

SumBurFeta

Originalaus skonio sumuštinukai, tradicinio maisto mėgėjai gal ir nebus sužavėti, bet naujų skonių mėgėjai tikrai paprašys antro. Nuotraukoje sumuštinis su majonezu po burokėliu, aprašysiu receptą su žymiai gardesniu priedu.

Pirmiausiai pasiruošiu duoną

Juodos forminės duonos

riekeles plonabriaunės stiklinės pagalba išpjaustau apvaliais paplotėliais. Juos gausiai patepu

Lydytu varškės sūreliu (su krapais arba visai be priedų)

Tuomet sekančia tvarka dedu

Virto burokėlio griežinėlį

Kriaušės griežinėlį (būtinai saldžios)

Fetos sūrio trupinius

Iš žalumynų labai tinka čiobrelio arba rozmarino lapeliai.

Patarimas – šiems sumuštiniams virkite pailguosius burokėlius – turėsite beveik vienodo dydžio griežinėlius.

Komentarų: 1 (+add yours?)

  1. Trackback: Naujų Metų stalui | Kūmutės Virtuvė

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Prisijunk ir tu!

Kategorijos