Kokosinė varškės ir bananų užkepėlė

DSC_1728

Ne itin saldus gardumynas, kaip taisyklė tiekiu jį karštą, o jei atvėsusį – tai būtinai atšaldytą šaldytuve. Labai svarbu neužlaikyti jo orkaitėje, smarkiai perkepęs nebedžiugins. 4 suflė indeliams:

2 bananus

supjaustau griežinėliais ir dedu į vos vos

Sviestu

pateptus suflė indelius. Gilesnėj lėkštėj sutrinu

1 pakelį riebesnės varškės (apie 180g)

1 kiaušinį

1vš kokoso drožlių

2vš grietinės

1vš balto cukraus

Masę vienodais kiekiais paskirstau ant bananų, bedu po

stambią raudoną vynuogę

ir  kiekvieną porciją užberiu

1aš rudojo cukraus

Kepu apie 12-15 minučių iš anksto iki 180C įkaitintoj orkaitėj.

Patarimas – jei mėgstate kokosus, galite dėti ir 2vš jų drožlių.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Prisijunk ir tu!

Kategorijos