Vištienos troškinys su šparagais

Image

Visada gaminu jį, kai jau atsiranda šviežių šparagų ūglių turguje. Lengviems pietums, su maloniu šparagų traškėjimu lengvame grietinėlės padaže. Tobula.

Vienai porcijai moliniam puodelyje pasūdytam vandeny iki atsiskyrimo nuo kaulų išverdu

1 vištienos kumpelį

Atvėsinu, mėsą suplėšau juostelėm ir dedu į puodelį. Pagardinu

1 traiškyta česnako skiltele

žiupsneliu jūros druskos

žiupsneliu raudonėlio

100ml neriebios grietinėlės

Saujele stambiai tarkuoto fermentinio sūrio

Šaukštu išmaišau turinį ir susmaigstau 8-10 šparagų ūglių viršūnėlių (žiedyno dalimis su dalimi koto)

Dengiu dangtelį ir nešu puodelius orkaitėn. Troškinu apie 30 min. 160C. Tiekiu tame pačiame puodelyje su balta duona.

Patarimas – vandenį, kuriame verdama vištiena, panaudokite kaip pagrindą sriubai.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Prisijunk ir tu!

Kategorijos