Šokoladiškiausi šokoladiniai keksiukai

Image

Šie keksiukai įdomūs tuo, kad juose net trys sudedamosios dalys yra karčios. Kaip ir visi tokie kepiniai – purūs, lengvi ir labai skanūs.

Pirmiausiai ištirpdau

100g sviesto ir

Plytelę karčiojo šokolado

Tirpdau geležiniam indely iki 100C įkaitintoj orkaitėj, mažiau terlionės, nei su indeliu vandens indelyje.

Mikseriu suplaku

3 kiaušinius

1st rudo cukraus

2vš kakavos

1vš tirpios kavos

4vš grietinės

1aš kepimo miltelių

ir atvėsusią ištirpdytą masę

Plaku ilgėliau, kad ingredientai labai gerai susimaišytų. Tuomet po truputį įmaišau

Miltus (apie 2st.)

Jų reiks tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo, taigi gali reikti daugiau ar mažiau, reikia stebėti plakant. Dedu po šaukštą tešlos į popierines formeles ir kepu 180C orkaitėje apie 20-30 minučių.

Kad maža nepasirodytų, tiekiant gausiai nubarstau kakava.

 Patarimas – šiuose keksiukuose labai dera išmirkytos juodosios razinos.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s