Granatiniai burokėliai

DSC_1918

Šis patiekalas ne tik skanus, bet, anot medikų, dar ir atliekantis kraujo valymo funkciją.  Valgomas kaip savarankiškas patiekalas be priedų. Pagardinau sėklų mišiniu, tačiau ir tai jau nusižengimas :)

Patiekalui reikės

Virtų raudonųjų burokėlių

Tyro aliejaus

Granatų sulčių ekstrakto (arba granatų padažo)

Burokėlius nulupu, supjaustau plonais griežinėliais, aplieju trupučiu aliejaus ir gausiai granatų padažu. Tiekiu iš karto.

Patarimas – virimui rinkitės pailgus burokėlius, jie greičiau išverda.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s