Marinuoti svogūnai garnyrui

DSC_2295

Viskas kaip ir paprasta – druska, actas ir svogūnai paruošti. Pasidalinsiu savo patirtim marinuojant svogūnus, tėra keletas papidomų veiksmų ir ingredientų, ir svogūnai taps švelnesni ir gardesni.

0,5l stiklainiuką nestandžiai užpildau labai plonai pjaustytais

svogūnais

Beriu:

0,5aš druskos

1aš balto cukraus

gerą žiupsnį stambiai maltų pipirų

Užverdu arbatinį ir užpilu svogūnus verdančiu vandeniu, ne iki pat viršaus, palieku apie 1-2cm nuo krašto. Dengiu dangtelį ir palieku atvėsti. Pilnai atvėsusius svogūnus užpilu

2vš acto (9proc.)

Uždengtą stiklainį gerai supurtau, kad actas pasiskirstytų skystyje ir stiklainį iki valgymo stengiuosi laikyti šaltai.

Patarimas – galima naudoti ir obuolių actą, tačiau estetinis vaizdas tampa nekoks…

 

 

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s