Tik keli pakeisti ingredientai naminėse salotose, ir jau naujas skonis. Jis žymiai švelnesnis už tradicinį, turi daugiau saldumo gaidos, skonį galima keisti naudojant daugiau maltų pipirų, aštriau marinuotus agurkus ar intensyvesnio skonio majonezą. Tiks tiek šventiniam, tiek kasdieniam stalui.
Pirmiausiai iš šaldiklio ištraukiu ir palieku atšilti
Šaldytus žaliuosius žirnelius
Išverdu, nulupu ir nedideliais kubeliais supjaustau
5 vidutines bulves
2 didesnius pastarnokus
3 kiaušinius
Panašaus dydžio kubeliais supjaustau ir
5-6 marinuotus agurkus
Visus produktus permaišau su
200-300 g majonezo
Žiupsneliu smulkios druskos
Žiupsneliu maltų baltųjų pipirų
Salotas tiekiu gilesniame inde, mano valgytojai jas mielai kemša su kepta vištiena, kiauliena ar tiesiog juodos duonos riekele.