Mėgstamiausi svogūnų žiedai tešloje šio recepto dėka tampa dar skanesniais. Paruošiami greitai, o iš lėkščių dingsta dar greičiau. Labai tinka prie alaus/vyno.
1 didesnį svogūną
supjaustau apie 5mm žiedais, išimu vidurinę dalį. Pasiruošiu tešlą:
1 kiaušinį
5-6vš miltų
žiupsnelį druskos
žiupsnelį ciberžolės
šakute išsuku iki vienalytės masės. Jei tešla per tiršta, skiedžiu šlakeliu pieno ar vandens. Atskirame indelyje stiklinio butelio pagalba iki smulkių dalelių sutraiškau
1 saują bulvinių čipsų
Keptuvėje įkaitinu nedidelį kiekį aliejaus. Svogūno žiedus pamirkau tešloje, tuomet išvolioju čipsų trupiniuose ir iki aukso spalvos iš abiejų pusių apkepu.
Tiekiu karštus, su majoneziniais padažais.