Kokosinė kava

DSC_0924

Ačiū Vidai už idėją dėti kokosinio aliejaus į kavą, paragavom – labai skanu. Mėgstu balintą kavą, karvutės pienas su kokosu man „nesuskambėjo”, todėl prisiminiau apie kokosinio pieno skardinę šaldytuve, pabandžiau šliūkštelti šalto – neįtiko, bet va pašildytas suderėjo taip skaniai, kad dabar kiekvieną rytą pradedame tik su šia kava. 

Itališkame kavinuke užkaičiu kavos dviems standartiniams espresso puodeliams. Kitame inde pašildau (jokiu būdu neužverdu)

100ml kokosų pieno

1aš kokosų aliejaus

Išvirusią kavą pilu į puodelius ir ją skiedžiu karštu kokosiniu pagardu.

Mėgstantiems saldžią kavą pasiūlau rudojo cukraus.

Ši kava skani tik karšta.

2 atsakymai į “Kokosinė kava”

  1. Dar jei verdamą kavą pagardintumėte prieskonių (kardamono, cinamono, gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų ir aitriosios paprikos) mišiniu, gautumėte visiškai tobulą kavą 🙂

Parašykite komentarą