Žali rauginti pomidorai

RaugintiPom

Super greit paruošiamas konservas, labai tinka prie mėsos patiekalų, tiekiamų su bulvių koše.

Žalius pomidorus nuplaunu ir nepjaustytus sluoksniuoju į švarius stiklainius. Į 3l stiklainį beriu

3vš druskos

Į 1l atitinkamai 1 šaukštą. Ten pat keliauja ir prieskonių mišinys agurkų marinavimui. Jei jo neturite, galite naudoti lauro lapų, kalendros ar garstyčių grūdelių. Ir, žinoma, česnakas. 3l stiklainiui 7-8 skiltelės, 1l – 2-3. Užpilu kuo šalčiausiu vandeniu ir dengiu verdančiu vandeniu nuplikytais plastikiniais dangteliais. Po mėnesio galima ragauti.

2 Komentaras (+add yours?)

  1. Audronė Šarkienė
    Rgs 08, 2014 @ 18:45:12

    o uzsukami geleziniai dangteliai ar tiktu????

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Prisijunk ir tu!

Kategorijos