Šokoladinė obuolienė su vaisiais

DSC_1866

Nepamainomas blynų pagardas, saldumynas prie arbatos, pyragų košė ir puiki dovana Kalėdoms.

1kg supjaustytų obuolių reikia

300g cukraus

Pusės plytelės šokolado

Saujelės džiovintų ananasų arba geltonųjų razinų

Žiupsnelio cinamono

Obuolius kaitinu puode, kol jie suminkštėja.Tada blenderiu sumalu iki vienalytės masės, vėl dedu ant ugnies ir gardinu cukrum. Verdu kol ištirpsta cukrus ir masė patamsėja. Tada jau į puodą keliauja šokoladas, cinamonas ir vaisiai. Nuo šio momento verdu ne ilgiau 5 minučių, pilstau į švarius mažučiukus stiklainius ir užsuku.

Patarimas – naudokite patį juodžiausią šokoladą arba baltąjį, pieniškas netiks.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s