Džiovinta paprika aliejuje

DSC_0910

Džiovinu ir konservuoju papriką antrus metus, pernai pagaminau “pirmą blyną“ ir ką gi – skonis niekuo nenusileidžia taip konservuotiems pomidorams. Procesas ilgas, ingredientai  prabangūs, bet sumuštiniai ar makaronų patiekalai atsidėkos nuostabiais aromatais ir skoniais.

Receptas ir gamybos eiga ta pati, kaip ir pomidorų, receptas ir gamybos eiga ČIA.

Vienam 200lm stiklainiukų užpildyti reikės 8-12 paprikų.

Patarimas  – naudokite raudoną arba geltoną papriką, žalia nei estetiškai nei skoniu neatsiskleidė…

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s