Džiovinti obuoliai

DSC_0333

Gal ir nieko naujo, džiovinti obuoliai pagriaužti, kompotui, silkutei, pyragams. Bet man visada norėjosi minkštai kramtomo džiovinto obuolio, o taip paruošti  būna būtent elastingi, su sulčių likučiais, kvapnūs…

Obuolių griaužtukus išimu specialiu įrankiu jiems pašalinti, nulupu žievę, saikingai pabarstau

Cinamonu

ir išdžiovinu orkaitėje, pravėrusi jos dureles. Namai pakvimpa rudeniu :)

Bandymai džiovinti vaisių džiovyklėje nepasiteisino taip, kaip pasiteisina joje džiūstantys pomidorai ar grybai.

Patarimas – džiovinkite rudeninių veislių obuolius.

Citata

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Prisijunk ir tu!

Kategorijos