Firminė grybų mišrainė

DSC_0429

Nebeatsimenu kada ir kokiomis aplinkybėmis sugalvojau šią mišrainę, bet įtariu, kad buvo ruduo, todėl ir grybai, obuoliai, bulvės… Derinys skamba keistai, bet susijungę skoniai laba dera.

Išsiverdu su lupenomis

5-6 vidutines bulves

Atvėsinu, nulupu ir supjaustau nedideliais kubeliais.

Grybus

galima naudoti tiek šviežius virtus, tiek marinuotus. Jų mišrainei reikės apie 1l. Grybus pasmulkinu iki 1x1cm gabaliukų ir beriu į indą su bulvėmis. Galiausiai mažais kubeliais supjaustau

3 vidutinius obuolius

Labiausiai tiks rūgštesni. Iškarto gaminu padažą – sumaišau

200g majonezo su

2vš baltų krienų konservų

Ir kuo greičiau sumaišau su daržovėmis, kitaip obuoliai pradės tamsėti, tuo gadindami estetinį vaizdą.

Tinka su juoda/balta duona.

Patarimas – kitokiam skoniui išgauti, krienus galima keisti garstyčių konservais.

Citata

2 Komentaras (+add yours?)

  1. EVELINA
    Gru 08, 2015 @ 15:10:53

    sveiki, o grybus galima keisti marinuotais pievagrybiais?

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Prisijunk ir tu!

Kategorijos