Šprotų užkandėlė

DSC_0671

Jei šaldytuve turėsite 3 produktus, galėsite labai greitai ir nesunkiai paruošti skalsią užkandėlę tikėtai ar netikėtai užgriuvusiems svečiams.

 Gilesniame inde šakute kaip įmanoma smulkiau sutrinu

2 mažesnius arba 1 didelį rūkytų šprotų konservų (išviso apie 300g)

Koštuve nuvarvinu

250-300g konservuotų žaliųjų žirnelių

Beriu juos į šprotus ir viską labai gerai permaišau su

5-6vš majonezo

Pagal nuotaiką gardinu kapotais krapais ar petražolėm, labai tinka ir džiovintas raudonėlis.

Masę tepu ant juodos/baltos duonos ar bemielės tešlos rutuliukuose. Juos gaminu, stikline išspaudžiant šaldytos bemielės tešlos apskritimus, kepu ant apverstos keksiukų formos, kol paruduoja ir dar šiltus perpjaunu pusiau.

Patarimas – užtepėlę tepkite tik prieš pat tiekiant.

0 atsakymų į “Šprotų užkandėlė”

Parašykite komentarą