Jei šaldytuve turėsite 3 produktus, galėsite labai greitai ir nesunkiai paruošti skalsią užkandėlę tikėtai ar netikėtai užgriuvusiems svečiams.
Gilesniame inde šakute kaip įmanoma smulkiau sutrinu
2 mažesnius arba 1 didelį rūkytų šprotų konservų (išviso apie 300g)
Koštuve nuvarvinu
250-300g konservuotų žaliųjų žirnelių
Beriu juos į šprotus ir viską labai gerai permaišau su
5-6vš majonezo
Pagal nuotaiką gardinu kapotais krapais ar petražolėm, labai tinka ir džiovintas raudonėlis.
Masę tepu ant juodos/baltos duonos ar bemielės tešlos rutuliukuose. Juos gaminu, stikline išspaudžiant šaldytos bemielės tešlos apskritimus, kepu ant apverstos keksiukų formos, kol paruduoja ir dar šiltus perpjaunu pusiau.
Patarimas – užtepėlę tepkite tik prieš pat tiekiant.
nereali uzkandele.Aciu labai sanu ir grazu