Greitai paruošiama vištiena

DSC_0830 (2)

Greitai paruošiamas patiekalas – labai tiks skubantiems. Taip ruošta vištiena būna ypatingai sultinga, švelni. Tinka tiek pietų, tiek vakarienės stalui, galima valgyti kaip pagrindinį patiekalą, o taip pat ant duonos ar bandelėje – bus puikus užkandis. Skaniausia vidinės filė mėsytė, bet tiks ir krūtinėlė. Vienai pietų porcijai imu

200g vištienos filė

1vš aliejaus

1vš majonezo

Po žiupsnį druskos, maltų kmynų, maltų baltųjų pipirų

Viską kruoščiai permaišau, kad ingredientai kuo geriau pasiskirstytų ant vištienos. Įkaitinu keptuvę ir dedu vištienos gabaliukus. Riebalų nereikia, jų pakaks iš marinato. Kepu po 5-7min. iš abiejų pusių.

Tiekiu iškarto su salotų ar daržovių lapais, palaistytais citrina ar šlakeliu obuolių acto. Su garstyčių padažu, duona.

Patarimas – jei  marinuojant vištieną nemėgstate terliotis rankų, dėkite viską į celofaninį maišelį ir gerai išminkykite.

Citata

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Prisijunk ir tu!

Kategorijos