Sulčių drebučiai

DSC_0577

Kai norisi ko nors nesaldaus, vėsinančio, gaivaus – imuosi drebučių gamybos. Visada teikiu pirmenybę šviežioms uogoms, tačiau kartais jų po ranka nebūna, todėl galima supaprastinti gamybą. Siūlau ypatingai lengvą receptą, viską galima “apsunkinti” naminių sulčių gamyba, šviežiai plakta grietinėle, bus žymiai skaniau, žinoma.

1l sulčių

Pilu į gilesnį indą ir įberiu

6-8vš cukraus, maišau, kol cukrus ištirpsta. Pagal instrukciją ant

želatino

pakelio pasiruošiu ją – išbrinkinu ir ištirpinu ant mažos ugnies, supilu į sultis ir labai gerai permaišau. Porcijoms naudoju silikonines keksiukų formeles, supilstau į jas sultis ir dedu šaldytuvan. Sustingusią žele dedu į lėkštutes, užpurškiu grietinėlės ir pabarstau šokolado pabarstukais. Tai darau prieš pat tiekiant.

Patarimas – galima naudoti visas vaisių ir uogų sultis, ypatingai skaniai gavosi mango sulčių drebučiai.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Prisijunk ir tu!

Kategorijos