Prieš daug metų ragauta pas mielus žmones, mano truputį patobulinta pagal savo skonį, mišrainė. Nepamainoma švenčių ir vakarėlių stalo dalyvė. Aštri, neįprasta, niekas neatspėja iš ko pagaminta. Smagu. Aštru – būtina sąlyga teisingam skoniui.
Pasiruošiu:
1kg virtų (apie 20min.) viščiukų širdelių
3 didesnes virtas morkas
0,7-1l marinuotų paprikų (naudoju savo Marinuotas su medumi)
700ml konservuotų žaliųjų žirnelių
1l stiklainio aštrių marinuotų agurkų (jei nekonservuojate, perkant ieškokite ant etiketės čili pipiriuko)
Širdeles pjaustau rutuliukais, pjaunant išilgai. Daržoves – stambesniais kubeliais.
100ml majonezo sumaišau su
100ml aštraus ketčupo
ir su šiuo mišiniu permaišau pjaustytus produktus.
Tiekiu bent truputį atšaldytą, su skrebučiais ar juoda duona.
0 atsakymų į “Mišrainė „Iš širdies””