Kalakutienos kotletukai

????????????????????????????????????

Pastaruoju metu pamėgau kalakutienos petukų faršą, jis nėra skystas, kaip dauguma maltų paukštienos gaminių, kotletams ar zuikiui nereikia daug kiaušinių. Kotletukai gaunasi ypatingai sultingi, švelnūs. Ką tik iškepti skaniai valgosi su bulvių ar grikių koše ir šviežių daržovių salotomis. Šalti labai tinka išvykai, tereikia įsidėti duonos ir daržovių – puikus ir sotus užkandis, kurį su malonumu valgo net mažiausieji.

1kg kalakutienos faršo

Sudedu į gilų indą, ten pat keliauja

2 kiaušiniai

1aš druskos

6-8 presu išspaustos česnako skiltelės

1aš prieskonių paukštienai mišinio

Atskirame inde stikline karšto vandens užpilu

1st džiūvėsėlių

Gerai išmaišau ir leidžiu pabrinkti, tada sudedu į faršą ir minkau, kol produktai tolygiai pasiskirsto. Drėgnomis rankomis formuoju nedidelius kotletukus ir kepu keptuvėje su šlakeliu saulėgrąžų aliejaus. Apvertusi, pabarstau trupučiu džiovinto čiobrelio.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s