O buvo taip 🙂 – belaukdama svečių, nupirkau zefyrų. Tvarkiau šaldymo kamerą – ištraukiau paskutinį poką pernykščių juodųjų serbentų. Svečiai neatvyko, zefyrai džiūvo, uogos atšilo ir pradėjo težti. Tuomet prisiminiau, jog gamindavau zefyrų ir bananų desertą, tik jis buvo labai jau saldus. Tuoj pat buvo ištrauktas virtuvinis kombainas, zefyrai ir serbentai labai gerai sumalti, o gauta tyrė supilstyta į desertines taures. Gavosi irgi labaaaai saldu, bet labai netgi skanu.
Gaminau iš
8 vanilinių zefyrų ir
2st atšildytų juodųjų serbentų uogų
Kitą kartą būtinai įpilsiu citrinos ar laimo sulčių.
Desertas savito skonio, ragavę neatspėjo iš ko jis pagamintas, argi ne smagu? 😉