Bulvinių blynų “tortas”

DSC_0361

Labai panašiai gaminu Ingos cukinijų “tortą”, o pamaniau, kad bulviniai blynai irgi labai skanu su varške, todėl pakeičiau cukinijas bulvių tarkiais ir galiu pasidžiaugti nuostabiu skoniu.

Receptas su cukinijomis čia, visa procedūra lieka ta pati, tik šiame variante cukiniją pakeičiau

10 vidutinių bulvių

Jas irgi stambiai sutarkuoju ir nuvarvinu koštuve ir, sumaišius su kitais ingredientais, kepu nestorus blynus per visą keptuvę, tam puikiai tinka žema blynų keptuvė. Keptuvę tepu lašinukais, tuomet blynus lengviau apversti, nesibaiminant apsitaškyti karštu aliejum. Visus sluoksnius pertepu varškės padažu.

Tiekiu gerai atšaldytą.

Patarimas – česnaką varškėje galima keisti šviežiais kapotais krapais.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Prisijunk ir tu!

Kategorijos