Jos didenybė Braškė

Na, ar jau spėjote iki soties atsivalgyti šviežių braškių?

Jei jau, tuomet pats laikas pasiruošti gardžių atsargų žiemai arba pasilepinti uogų ir vaisių, žele, panakotos, tortų skoniais. Esu surašiusi daug receptų su braškėmis, tad padarysiu sąrašiuką, kuriame juos rasite.

O jei nesinori nieko gaminti, braškes galima tiesiog sutrinti su trupučiu cukraus ar kito saldiklio ir pasidėti šaldytuve, turėsite puikų pagardą blynams, ledams, varškei ar jogurtui.

Rekomenduoju:

Braškių ir rabarbarų uogienė su kardamonu ir pipirais (Rabarbraškė)

Gaivus braškinis desertas

Bemielės tešlos pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Braškių uogienė su šokoladu

Firminis braškių desertas

Islandiškas rabarbarų trupiniuotis (Hjónabandssæla)

Kūmos tortas

Firminis pyragas „5”

Vasariškos vaisių ir uogų salotos

Parašykite komentarą